Fredag

Hej!

Idag är en skum sjukdomsdag.
Jag har rätt ont, så att jag allra helst sitter still, och har trägningar som gör att jag inte vill vara för långt bort från en toalett, men kan ändå låta bli att gå. Jag står ut, men det är fortfarande så pass jobbigt att jag tänker på det exakt hela tiden.

Ikväll kommer min fina, fina, Rakel förmodligen förbi. Skönt, vill helst inte sova själv i natt. Imorgon ska jag förmodligen träffa Alfred och Johan och ta en öl med dem. På söndag är det brudarna från klassen som gäller, och på måndag blir det mys med Linnea.
Det känns skönt att ha så mycket inplanerat med andra människor. Hoppas jag mår bra nog för att kunna vara någon annanstans än i ett hus/lägenhet och kunna njuta av sällskapet totalt. Som jag mår idag är helt enkelt för jobbigt för att jag ska vara bekväm med att må så i helgen. Jag vill ju ha trevligt!

Haha, idag åt jag lunch med mamma och pappa.
Vi pratade om min nästa pojkvän! Alltså, hur han ska vara. Det är alltid kul att prata om sånt med dem, de är så roliga när det kommer till sånt. Vi gjorde en lista på attributer han ska ha, och mamma och pappa tyckte jag var lite kräsen.. men jag vet som att det finns någon där ute som uppfyller alla krav :) Någon perfekt för mig.

Idag tänkte jag plugga, men jag vet inte hur det ska gå. Dels har jag för ont för att kunna fokusera, men sen tänker jag på annat lite för mycket också.

Hoppas ni har det bra!

Snart blir det sommar. Snart, snart, snart.

/Fanny

EDIT: Rakel mår inte så bra, så hon kommer inte förbi ikväll. Det blir att vara ensam ikväll då. Jaja, får väl njuta av Coupling och popcorn själv! Om nån av mina vänner plötsligt avbokar något och ser det här, RIIINGGGG!!!! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0