Sena nätter och extrem hetta

ikväll/inatt är det bakning så länge vi orkar. Det är marknad imorgon och vi passar på att göra lite reklam för oss där med försäljning av bullar och bröd. Jag bakar baguetter, Nandie bakar frallor och Linda kämpar med bullarna som inte riktigt tål den sjuka värme vi har på Gotland och överallt i Sverige.
Blir långa dagar nu i helgen men jag är faktiskt inte så orolig. Är som vanligt aldrig symptomfri men så länge jag dricker minst två liter vatten om dagen klarar jag av att göra det som ska göras och det är det som är det viktigaste!

Det är roligt att företaget går bra men ser verkligen fram emot lite normala arbetstider i höst. Som läget är nu ska jag våga mig på att söka något form av jobb eftersom det funkat så bra nu de senaste månaderna, hoppas verkligen jag hittar något eftersom cafet inte riktigt går att driva för en fullbetald lön under lågsäsong.

Hoppas ni alla har det bra i hettan!

/Jeannie

Tidiga mornar

För två veckor sedan började vi med våra bakveckor. Vi har lyckats pussla ihop ett chema som fungerar, blir inte mycket fritid men just nu är cafét prio ett!

Denna vecka har jag bakvecka, börjar 04.00 och slutar 09.00. Har sedan ledigt fram till 12.00 då man sen jobbar fram tills det börjar trappa av med folk. Funkar bra faktiskt även om det är slitigt. Efter att jag slutat vid tre idag åkte jag ut till några stenstränder vid havet för att plocka drivved, promenera och slappna av lite. Bästa jag gjort på länge, älskar havet!

Sjukdomsmässigt pendlar det väldigt mycket upp och ner. Mår aldrig 100% bra men det fungerar med jobbet och det är jag tacksam över!/Jeannie
RSS 2.0