Jobb, jobb, jobb

Har jobbat med bokföring och lite städning i förådet på jobbet idag, sitter just nu och väntar på att Nandie ska komma tillbaka från Visby med dagens handel. Under de två månader vi har haft öppet har jag bara behövt åka hem från jobbet två gånger pga. uretriten, helt otroligt.. Jag har haft sådan otrolig tur då jag precis innan öppning fick hjälp med en del teorier och råd från läkare om hur jag skulle kunna bli bättre. Råd som faktiskt fungerade! Jag är sällan symtomfri men där jag står i livet just nu är inte det längre det viktigaste, det viktigaste är att jag kan klara av att jobba!

Imorgon gör vi en helomvändning i arbetschemat. Från och med denna vecka ska det serveras nybakade bullar och bröd varje dag vilket innebär att vi måste börja jobba natt/tidig morgon för att planen ska kunna genomföras. Därför ska var och en av oss var tredje dag börja klockan 04.00 för att baka fem olika sorters bröd/bullar till 08.00. Det ska bli så spännande att se hur allt fungerar och om vi klarar det!

Nu kom Nandie!


/Jeannie

Fullt upp

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, all energi går till cafét och hinner inte tänka på så mycket annat. Till min stora glädje mår jag fortfarande otoligt mycket bättre och klarar av att jobba långa dagar. Jag tror det beror på en mix av olika saker. För det första märkte jag en förbättring efter att jag började kissa oftare. Förr kissade jag 1-2 gånger om dagen, nu blev jag beordrad att kissa var tredje timme och så länge jag dricker ordentligt går det faktiskt helt okej. Varje dag dricker jag numera nyponpulver utspätt i vatten, jag får för mig att jag mår bättre av det man det kan jag ju såklart inte veta säkert ännu. Nyponpulver är väldigt inflammationshämmande och till och med läkare har börjat rekommendera nyponpulver till människor som lider av reumatism. Forever Livings Aloe vera dricker jag också som även den är bra för kroppens immunförsvar.

Nu har vi redan haft öppet i en månad, tiden går så otroligt fort, har knappt hunnit förstå att det faktiskt är sommar! Vi har redan hunnit varit med i ett reportage på helagotland.se och i GT, Gotlandstidningen. Vi får väldigt mycket uppmärksamhet och allt flyter på väldigt bra. Reportaget på helagotland.se hittar ni HÄR
 
 
 
/Jeannie
 
 
RSS 2.0