!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IDAG FICK JAG AKTIVITETSERSÄTTNING BEVILJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så lycklig så jag vet knappt vad jag ska göra!!
All oro som jag haft över det här.. Åh! Lycka! Det känns verkligen som att den här dagen är den första i mitt nya liv! För här ska levas!

ÅH VET KNAPPT VAD JAG SKA TA MIG TILL!!!!

/Fanny

Öppningshelg

Nu är öppningshelgen avklarad och idag öppnar vi upp för veckan. Öppningen gick över förväntan, över 100 personer kom och mycket glada tillrop och pisitiv kritik kom under dagen. Just nu när vi ännu inte har så mycket rutiner jobbar vi både dag och natt. Igår natt bakade vi 200 bullar fram till två på natten, det är rätt kämpigt och speciellt för Linda och Nandie som sen öppnar klockan nio, men förhoppningsvis blir det bättre när allt flyter på./Jeannie

Buss 44h

Ja, ni tycker nog jag är tokig. Buss i 44h. Jag har dock lagt upp en plan. Ska dra åt mig micken och be alla att kissa på stoppen så jag får ha toan för mig själv. Om två veckor far jag!

Har rätt ont som vanligt. Skovet tar aldrig slut.

/Fanny

Långa dagar

kom nyss hem från en lång arbetsdag. Fyra dagar kvar till öppning och vi är så sjukt stressade!! Vill bara säga till er som mailar och väntar på svar att jag verkligen inte glömt er! Det är bara otroligt mycket just nu och då jag för tillfället (passande nog) är inne i en väldigt bra period, jobbar jag från morgon till kväll och har svårt att hinna med något annat. Jag svarar så fort jag hinner, jag lovar!

Tänk vad sjukt, vi öppnar ett café om fyra dagar. Vårt alldeles egna café! Lägger ut bilder så snart som möjligt!

/Jeannie

Dålig helg

Denna helg är sista helgen jag inte jobbar på minst fyra månader framöver. Nästa vecka öppnar vi cafét!! Nandie är på minisemester med Dannes familj och Linda har åkt hem till Småland över helgen, alla passar på att göra det vi inte har möjlighet att göra i sommar. Igår tänkte jag därför passa på att ta en kväll på krogen med Sara och Maria. Kvällen började bra men slutade skitdåligt.. jag fick åka hem redan innan vi ens hunnit ut, blev dålig på förfesten vi var på och fick ringa min bror så han kunde hämta mig. Så otroligt tacksam över att jag har honom! Han ställer verkligen upp i alla lägen!
 
Idag mår jag okej, ska snart åka hem till familjen för att fira brorsan då han fyller år imorgon.
 
/Jeannie

Mötet gick bra!

Oj, vad nervös jag var.
Hela morgonen hade jag problem att prata, pulsen var extremt hög och jag var alldeles yr. "Tänk om jag får höra att jag ska jobba", var det enda jag tänkte.

När det var dags cyklade jag och Arvid mot stan. Halvvägs stannade jag vid en björk och spydde av nervositet. Höll på att falla ihop. Kunde inte andas. Arvid tog emot mig.
Efter några djupa andetag tog vi oss vidare.

Jag grät hela mötet. Inte för att hon var elak på något sätt, tvärtom, hon var supersnäll, men jag var bara så jävla orolig. Så jävla rädd.

Mötet gick som sagt bra. Första delen minns jag knappt, var fortfarande yr, kunde inte andas. Tur att Arvid var med.

Hon var väldigt trevlig och det märktes att hon ville hjälpa mig.

Beroende på lite olika saker får jag beslutet mellan 3 veckor och 3 månader.

Faan, hoppas det går!

/Fanny

Möte med försäkringskassan imorgon

Hej alla!
Fortfarande inne i mitt kassa skov. Lyckades dock ta mig ut och tåga med FI idag, var riktigt mysigt. Blev dock sjukt mycket sämre rätt fort, och sitter nu på toan.

Imorgon har jag möte med försäkringskassan. Jag är så jävla nervös, har vart det i en vecka nu. I mitt läkaruttlåtande står det att jag kan jobba 20 h i månaden (vilket jag inte ens kan, utan som allra mest inom ett år liksom), som vi baserade på att det står att en kan jobba 1h per dag utan att det påverkar hel aktivitetsersättning.

Förra veckan ringde dock försäkringskassan och sa att jag ska på det där mötet, för att "mängden jag angivit att jag kan jobba KOMMER att påverka ersättningen". Jag fixar inte om det blir så. Jag klarar mig inte på 3/4 ersättning. Då fixar jag knappt hyran.

Jag är så nervös.

Hör av mig om hur mötet gick sen.
Kram, och glad första maj på er <3
/Fanny
RSS 2.0