Jobb och flytt!

Sitter i soffan, ser på Vänner, dricker massa vatten och hoppas kunna somna snart. Har jobbat ikväll och är nästan alltid dålig efteråt men så länge jag klarar av att jobba är jag glad! Jag är så otroligt glad över att jag har ett jobb!! En arbetsplats att gå till där jag gör nytta och där alla förväntar sig samma sak från mig som från vem som helst.
När jag inte jobbar fixar jag inför flytten så nu finns det alltid något att göra! Christoffer och jag flyttar till en stuga 1 km bort den första december. Vi har bott i en superliten tvåa tillsammans i tre år nu så vi kände att vi äntligen ville uppgradera oss lite. Vi känner de nya hyresvärdarna bra sedan innan och frågade ifall vi fick måla om i stugan innan vi flyttar in vilket vi fick, så nu står det massa målande på schemat!/Jeannie

Upp och ner

Livet är upp och ner och lite hur som helst just nu. För två veckor sedan gick jag ur företaget, lämnade cafét och allt med det. Detta pga. olika anledningar som jag inte känner att jag kan skriva här, vill inte dra upp saker som kan läsas fel och missförstås.

Många tårar har det blivit och sista tiden har varit väldigt tung mentalt,
jag känner dock till min stora glädje att jag tog rätt beslut. I sommar har jag tack vare företaget utvecklats något enormt och lärt mig oerhört mycket, jag har blivit många erfarenheter rikare och är tacksam för det men nu väntar något annat.

Jag har börjat jobba på en restaurang där jag serverar på olika större middagar för konferenser osv. Det går bra och jag lär mig mycket, har två underbara chefer och är glad att jag fått in en fot där!

Här om dagen bjöd jag hem en speciell vän, någon jag saknat länge och haft en väldigt trubbig relation till på sistone. Det kändes underbart att få träffas och prata, reda ut saker och inse att riktiga vänner inte börjar om från början, riktiga vänner fortsätter där man senast avslutade ♥

/Jeannie

Ett osammanhängande inlägg

Hej!
Fanny här.
Det var ett tag sen jag skrev.
Vet inte varför.
Kanske för att jag är så less på min jävla sjukdom och inte vill prata om den.

Jag har inte ens berättat att jag beviljats en titthålsoperation. Nu ska jag äntligen få veta om det är endometrios.

Jag är sjuk.
Jag kommer vara sjuk, väldigt länge.
Ibland är det så svårt att greppa.

Jag var på en jätterolig intervju idag, där de i och med min feministiska aktivism ville prata om mitt arbete med mänskliga rättigheter.
Jag fick lite hinter om att jag är välkommen dit, att i alla fall engagera mig.
Jag började fundera på om jag skulle kunna tänka mig att jobba där, och blev supertaggad. Det skulle jag verkligen uppskatta.
När jag gick ut därifrån var det bara att låsa upp cykeln och börja gå sakta hem. Jag hade så ont. Som vanligt. Jag kunde inte cykla.
Kan sällan cykla.
Ibland är det så utmattande att många av ens drömmar sen länge tillbaka inte kan se ut som en trott.
Att inse att.. well. Mitt liv kommer, som det ser ut som nu, kretsa kring min jävla mage, mitt jävla urinrör.
Så less.

Men det varierar från dag till dag. Vissa dagar har jag den där livsgnistan där.
Men dagar som idag så är den svårare att nå.

/Fanny
RSS 2.0