Ett videoinlägg om lycka - trots allt




Det är lite flummigt; improviserade och talade från hjärtat.
Hoppas ni förstår poängen, även om jag inte alltid är jättetydlig eller upprepar mig, och trots att videon och ljudet inte stämmer ihop helt! :)

/Fanny


Kommentarer
Mia

Välkommen hem från fjället Fanny!

Och fy farao vilket bra videoinlägg!!
Precis vad jag behövde just nu, kommer säkert kolla på det många gånger..
Tusen tack för att du delade med dig! <3

Svar: Tack så mycket Mia!Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa till, så verkligen TACK för alla fina ord! Hoppas du mår bättre snart <3

/Fanny
None None

2013-03-29 @ 22:43:48
Anonym

Fantastiskt bra, Fanny! Egentligen behöver inte mer sägas men vill berätta att det finns en terapiform som är rätt ny som går ut på just det du berättar om, nämligen acceptans. Den heter ACT och den är dyr men man behöver inte så många gånger faktiskt. Den har hjälpt mig ENORMT och den är särskilt bra för just smärthantering. Den lär en skilja på verkliga livet och på de tankar och känslor man har för stunden. Man lär sig att inte vara rädd för de mörka tankarna. Man låter dem komma och gå men inser att de inte är hela sanningen om ens liv. Man behöver inte styras av dem. De är inte farliga! I de lägen man har panik och inte vill leva längre är det till otrolig hjälp att inse att " just nu är jag styrd av en stark känsla som inte är särskilt rationell och som bara speglar hur jag känner just nu". Den kommer att försvinna. Snart känner jag helt annorlunda.De tankarna och ångesten minskar så småningom, men håller man på att försöka ändra på dem och mota bort dem, kan de tvärtom förstärkas.

Svar: Hej!Tack för fina ord! Det du pratar om låter väldigt intressant, och har man pengar tycker jag man kan prova himla mycket!
Ska absolut läsa på mer om det, glad att det hjälpt dig och tack för tipset! <3

/Fanny
None None

2013-04-01 @ 15:37:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0