lycklig för en stund

När jag lyckats lugna ner mig idag och då smärtan äntligen gav vika åkte jag hem till Linda och drack kaffe med henne tills hon åkte till jobbet. Sen kom Josefin och vi umgicks resten av eftermiddagen och kvällen. Tog en promenad genom Fårösund, pratade, skrattade, sjöng och fånade oss som om det bara fans vi två och ingen annan. Var oss själva, så som vi bara är med varandra. Vi gick hem, Josefin åkte, Christoffer och jag lagade mat och hade en underbar kväll! UNDERBAR.

Vad skulle jag göra utan dessa människor?

/Jeannie


Kommentarer
bella

Hej!

Hittade hit från Killer Colours!
Ville bara tipsa dig om hennes makeup: http://rodeo.net/killercolours/2012/10/25/black-caviar/
:)

Läste lite inlägg på er blogg, låter väldigt jobbigt och förstår att det är hemskt att inte kunna göra något pga en sjukdom, att man inte får vara som alla andra och göra grejer som andra tar för givet.

Hoppas ni kan få någon ljusning i mörkret! :)

Om du är intresserad av smink rekommenderar jag att kika på pixiwoo, pixi2woo, lisaeldridgedotcom, dope2111 på youtube :) där kan man lära sig mycket, och för mig funkar videosarna uppiggande när jag är ledsen :)

Att göra videos med nåt och lägga på youtube kanske skulle vara en idé? En del jobbar med det :)

Kram

Svar: Hej bella!Tack så mycket för länken, minns det inlägget och hittade det bara inte igen!
Jag brukar kika på deras videor, är rätt intresserad av smink :)

Tack så otroligt mycket för de fina orden! En främlings omtanke var faktiskt exakt vad jag behövde just nu, att få känna mig sedd och värdefull tack vare någon som verkligen inte är skyldig mig det.

Att göra youtubevideos har jag inte ens tänkt på! Jag är ute efter något projekt jag kan göra hemifrån, och youtubevideos kanske är min grej?

Tack för allt.

/Fanny
None None

2012-11-08 @ 23:50:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0