En riktigt bra dag med Josefin på Fårö

En Fanny som våran borde alla ha i fickan att ta fram när det behövs! Tänk om alla kunde resonera så som du nyss skrev att du gjorde om studenten. Jag VET att det inte alls är så enkelt som det låter men jag vet också att det blir lättare om man bara intalar sig att det här ska jag bara fixa. ♥

Idag har jag haft en grym dag! En dag helt utan känningar och har inte ens tagit något kramplösande eller smärtstillande. Kunde inte somna igår kväll då jag hade trängningar och sveda så satt i soffan ett bra tag med värme och funderade på vad jag skulle göra för att bli riktigt trött. Lyssnade på Christoffers snarkande från sovrummet och kände mig ledsen över hur mitt liv ser ut.. grävde alltså ner mig en bit igår natt. Rätt komiskt att jag fick en skitbra dag idag då istället, typ som plåster på såren.
Josefin och jag åkte ut till Fårö för en liten roadtrip, åkte förbi Sylvis Döttrar för att köpa lite fika och nej jag kunde inte stå emot. Blev alltså några kakor idag men jag mår fortfarande bra i alla fall! Får se om jag får igen för det imorgon istället. Vi bestämde idag att Josefin ska bo hos mig de dagarna Christoffer är i Ukraina och det känns underbart! För det första hatar jag att vara ensam, för det andra är det skönt att veta att man har hjälp hemma om man skulle bli riktigt dålig och för det tredje är det ett ypperligt tillfälle för våra vinkvällar haha.

Nä, får väl börja fixa lite middag. Färskpotatis, kycklingfilé och sparris! m m mmm! Ett glas rosé till det kanske? Jajemen! Mår man bra så gör man.

Hoppas du får en underbar student fanny!

/Jeannie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0