Judas Priest

Blev ingen utflykt igår då det började regna men imorse föreslog Christoffer istället att vi skulle åka en bit så det blev till en udde som han och hans pappa brukar fiska vid. Det var mycket varmare än på länge, solen lyste och allt var faktiskt nästan helt perfekt. Jag hade nämligen inte ont i morse heller, kramper såklart men inget nämnbart.

Som ni vet har jag uteslutit massor av grejer i min kost för att mitt urinrör ska må bättre. Bland annat allt vad socker och sötningsmedel heter har jag tagit bort, Inte ens frukt stoppar jag i mig. Just nu sitter jag och intalar mig själv att inte hoppas på att det ska vara så "enkelt" men för att vara helt ärlig, jo jag hoppas mer än något annat. Jag har ju mått bra (förutom kramperna) i flera dagar nu, sedan jag slutade med sockret..

Bara för det har jag och Christoffer nu bestämt att jag kommer fixa att åka med på Judas Priest konserten i Stockholm på onsdag! Christoffer köpte biljetter för länge sedan och det var sagt då att han, jag, Christoffers syster Josefin och Josefins sambo Kristian skulle åka tillsammans. Kort efter det blev jag jättesjuk, hade svåra smärtor varje dag. Ungefär ett sådant skov som Fanny verkar vara inne i nu! Vi bestämde att Christoffer skulle ta med en kompis istället. De ihärdiga smärtorna höll i sig fram tills nu efter koständringen och efter det började jag tveka mer och mer över att stanna hemma. Sedan kom det fram igår att ingen av killarna kunde så igår blev det bestämt, jag följer med ändå! Ni anar inte vilka blandade känslor det är. Rädd över att jag inte ska kunna följa med på själva konserten på kvällen, rädd att jag ska vakna och ha ont på onsdag morgon, supeglad över att få känna mig lite normal och åka med som det var sagt från början osv. Eftersom vi bor på Gotland åker vi ju nämligen båt tidigt på morgonen för att komma över till Nynäshamn och sedan har man ju massa dötid under dagen fram till konserten. Under den tiden kan min kropp besluta sig för vad som helst..

Hoppas på att vi kommer ha så roligt så att jag inte hinner oroa mig!

/Jeannie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0