Vad vill ni se mer av i bloggen?

Fanny är verkligen grym!
Precis som hon säger så har jag också varit nere på botten och inte vetat hur livet ska kunna fortsätta om jag inte kan bli frisk. Och precis som hon säger belv jag jätteupprörd och nästan arg på Fanny när hon sa till mig att jag måste acceptera sjukdomen. Man tycker just då att det är det sämsta man kan göra, jag kände att om jag accepterar sjukdomen, då accepterar jag att jag aldrig mer kommer ha ett liv. Jag förstod senare att det är ju precis tvärt om. När du accepterar sjukdomen, det är då du kan börja leva! Lyssna på Fanny, försök att ta in det hon berättar och förklarar. Hon har så rätt och är så sann. En del av er kanske inte har varit sjuka så länge och därför inte riktigt kan ta till er detta precis som jag inte kunde i början av min sjukdom. Men jag lovar, så småning om kommer ni förstå och ni kommer kunna tänka precis så som Fanny rekomederar att man ska tänka!
 
När jag såg Fannys video så funderade jag lite på vårat upplägg i bloggen. Eftersom bloggen ska spegla våra sjukdomsliv och inte så mycket runt om som inte är kopplat till sjukdomen så blir det ju allra mest text, inte så mycket bilder och annat. Det skulle vara roligt om ni som läser kunde ge förslag på vad ni vill se i bloggen. Är det något ni saknar? Borde vi satsa mer på videoinlägg? Kommentera gärna med tankar och funderingar om det är något ni tänker på. Det skulle verkligen uppskattas!
 
/Jeannie


Kommentarer
Mia


Jag tycker bloggen är jättebra redan nu.

En bra mix av allt, även om bloggen ska spegla sjukdomsläget, så skulle det bli rätt ointressant i längden om det bara stod om var på smärtskalan man låg och hur många timmar på toa.

Som det är nu så får man ju lära känna personerna bakom, då blir det lite mer spännande att läsa också ;)
Alltså ..vardagsgrejer som hjärtesorg och student och sånt kan ju bli ännu krångligare med uretrit och det är intressant att läsa :)
Älska när det blir personligt ;P

Om ni orkar och vill får ni gärna skriva om typ.. Tankar om framtiden.. jobb, skaffa barn ....hur tänker ni kring det ..
På vilket sätt skulle livet sett annorlunda ut utan uretriten..

Superkul med videoinlägg, men känn inget tvång.

Massa Kramar!!

Hur går det med magen förresten Jeannie? :/




Svar: Åh vad glad jag blir av att höra detta! Jag tänker ju likadant, det klart att det vore fruktansvärt tråkigt att bara höra om smärtskala och symtom hela tiden. Därför försöker jag väva samman det jag gör och hur det funkar med sjukdomen. Liksom förmedla att vi faktiskt gör saker trots sjukdomen. Tankar om framtiden var ett bra förslag!

Magen har varit fruktansvärd de senaste dagarna men så länge jag tagit smärtstillande har jag kunnat fungera helt okej iaf. Nu har det lugnat ner sig så behöver inte stoppa i mig massa tabletter. Bara två veckor kvar tills jag ska in till sjukhuset igen för att prata om endometrios och titthålsoperation, tiden går fort och det är bra!

Tack för alla tankar! :) Kram! /Jeannie
None None

2013-04-01 @ 19:17:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0