Mycket ont

Jävla, jävla sjukdom! Sitter på toa och har ondare än vad jag har haft på flera månader. Är uppe och klättrar på en åtta stundvis. som om inte det räckte så har smärtan i magen kommit tillbaka också. Känner hur jag fylls av oro och förtvivlan. Har så fruktansvärt ont och inget finns att göra. Inga tabletter hjälper, ingenting.

Nu vill jag bli frisk. NU!

/Jeannie


Kommentarer
Mia

Hej!
Surfar runt lite om den här jäkla skiten till sjukdom som jag kanske har, eller om det är IC(?) eftersom jag har riktigt ont i magen/ urinblåsan oxå :/
Har har haft det i 4 månader snart och men har inte fått någon diagnos än, men det är ju egentligen skit samma för jag har ju lika ont ändå :(
Brukar läsa er blogg och det är skönt att veta att man inte är ensam :)
Det jag undrar är hur det hela började för er?
Var det nåt som utlöste det hela? Uvi. Började med p- piller eller något annat?
Maila gärna
Kram

Svar: Hej Mia!Tyvärr är det ju som du säger, man får ingen hjälp även om man fått diagnos. Dock tycker jag att du ska fortsätta att kämpa för att få din diagnos, det kommer underlätta så småning om för dig.
Vad roligt att du läser vår blogg! :)
För mig diskuterades det länge om det var P-piller som gjorde att jag fick uretrit. Har dock inte fått någon klarhet i det så jag har ingen aning om vad det kan ha varit.
Kram Jeannie
None None

2013-03-19 @ 11:41:54
Mia

Kom uretriten som för Fanny, över en natt?
Började det oxå som en uvi för dig?

Jag tror verkligen att P-piller Inte är bra för vissa av oss!

Det var inte därför jag fick det här nu, för jag har inte ätit det på många år, men det var precis när jag började med P-piller som jag fick upprepade uvier, och svampinfektioner vars behandlingar med receptfria läkemedel som läkare sa åt mig att använda, ledde till vestibulit, som iof blivit bättre med åren.

Men nu är tillbaka samtidigt som de här besvären kom..
Har gjort två kejsarsnitt med katetiseringen, där det faktiskt varit värre än själva snittet, och efter den sista gången hade jag riktigt ont i flera veckor efteråt, kändes som någon rivit sönder mig inuti urinröret ock även blåsan.

Det gick som sagt över men den här hösten har jag känt mig ovanligt kissnödig, men oxå druckit mycket vatten och kaffe så det kan ha berott på det..?
Dom riktiga besvären kom efter att ha haft oskyddat sex med en kille :/ alltså precis efter.. men testat neg. för könisar och uvi och här sitter jag 4 månader senare.. Fy fan :(

Ska göra cystoskopi på tis men är sjukt rädd för att det ska göra problemen värre och att det ska göra ont..
Hur har ni upplevt cystoskopi, antar att ni oxå tvingats genomgå det :/ känns läskigt, inte meningen att nånting ska komma IN den vägen liksom..!!
Kram

2013-03-21 @ 12:19:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0