Uretriten tillbaka igen

Ne, det var nog för bra för att vara sant det där med att medicinen skulle hjälpa mig... har haft kramper och rivande känsla sedan ett idag. Något som däremot är lite ovanligt är att det hållit sig på samma nivå hela dagen, verkligen exakt samma nivå. Jag tycker det är svårt att räkna smärtan i skala annat än till 5 eller 10 typ, för mig beror det så mycket på hur stark jag känner mig. Om jag en dag känner mig jättetrött på livet och bara tänker på allt jag missar pga. sjukdomen så är ju den fysiska smärtan svårare att hantera och därför upplever man den förmodligen starkare än vad man hade gjort om man kände sig stark och hoppfull. Idag anser jag att smärtan legat under 5 eftersom jag kunnat jobba hela dagen, det har inte varit så roligt under alla timmar i eftermiddag men jag har kunnat klara av det.

Något som jag just nu lever på trots att smärtan helt plötsligt kom tillbaka efter flera smärtfria dagar är att jag kunde vara med på mösspåtagningen igår! I torsdags ville jag inte alls gå av olika anledningar, var ledsen och hade ont i magen över mösspåtagningen men samtidigt vill man ju inte missa det.. Jag fick uretritkänningar i form av starkare trängningar och smärta i urinröret som gjorde att jag hade svårt att gå på fredag morgon när jag planerade att åka in till skolan. Fick strunta i att åka in och det gjorde att jag fick ännu mer ont i magen över kvällen... Uretriten blev otroligt mycket bättre efter några timmars sömn och resten av dagen var jag noga med att ta det lugnt, jag kunde slutligen åka in till stan och jag hade en toppenkväll med en större del av klassen! Nu hoppas jag bara att jag ska få mån bra under studentdagen och balen... mer begär jag inte.

Imorgon ska vi in till stan och äta middag med min familj för att fira mors dag. Hoppas det här inte blir värre nu bara.

/Jeannie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0