Mår mycket bättre för stunden

Känns inte roligt alls att Fanny ska behöva må så jävla dåligt, den smärtan som gör att man inte kan somna ens av utmattning, den är inte att leka med! De skov jag haft med sådan smärta och varit vaken i upp till två dygn (tror jag) innan jag lyckats sova ett par timmar, då har jag verkligen bara tänkt "låt mig dö".

Min medicin Vesicare, som jag äter nu regelbundet, tror jag har börjat gjort nytta nu! Åt ju denna i ca. en månad men slutade för att se om min ändrade kost kanske var det som gjorde att jag blev så mycket bättre, blev dålig igen så fort jag slöt med medicinen så började igen efter att ha prövat att vara utan Vesicare i några dagar. Nu har jag nog ätit den regelbundet i ytterligare en månad precis som förra gången innan jag slutade och jag känner mig mycket, mycket bättre. Vaknar fortfarande med trängningar, har lite obehag då och då men har inte haft ont sedan i söndags. Antingen är det medicinen som gör mig så mycket bättre eller så har jag helt enkelt bara en bra period just nu. Återstår att se.

I måndags åt jag en bit godis för första gången på fyra och en halv vecka. En sån där bit med müsli doppad i yogurt från naturgodiset, vet ni hur underbart det var eller!?

Det slog mig också igår att jag verkligen ser mitt liv som uppdelat i en frisk del och i en sjuk del. Gick ner med lite grejer från lilla frysen uppe i lägenheten ner till stora frysen i garaget igår och blev nästan lite vemodig när jag gick igenom frysen nere. Älskar att baka och gjorde det typ jämt förut, hittade alltså massa muffins, kakor osv. Hittade flera paket med glass och det är ju verkligen något jag absolut inte får äta längre. På så vis tillhör det ett gammalt liv lixom.. Tror inte att det är bra att se sitt liv så som jag gör men det blir lite så automatiskt och jag tror att det är många som tänker likadant.

Är i skolan idag men ska på läkarbesök om någon timme och sedan på akupunktur, funderar på att sluta med akunpunkturen då jag tror att det är medicinen som gör förändringen, inte de extrema koständringarna och akupunkturen i sig. Lägger än en gång en tanke på Fanny och hoppas smärtan lugnar ner sig om så bara för en stund!

/Jeannie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0