Läget?

.
Söndagen gick helt okej, blev rätt mycket toalett inblandat i den dagen, men med tanke på natten innan så var det ändå okej. Somnade runt 15.00 och sova till 00.00. Sjukt orutinerat.
.
Dagen då?
Hyfsat smärtlåg och trägningslåg till och från! Jag har tillbringat någon timme på toan sammanlagt, vilket är jätteskönt! Rörelse har gått helt okej, vart rent träningssugen där ett tag men fick sätta stopp - jag vet att jag skulle ta mig typ 500 meter om jag drog ut och joggade, sedan skulle smärtan bli för intensiv.
.
Igår tog jag Ketogan när det blev för jobbigt, hjälpte som vanligt fantastiskt. Jag ska skriva ett medicinfaq om ketogan senare, men en biverkning är att man kan bli lite hård i magen = jag blir stenhård i magen. När min mage mår rätt kasst brukar mitt urinrör bli ännu mer ilsket på mig, så under förutsättningarna idag så har verkligen dagen ägt.
.
Ska planera LUB imorgon och vara på en LUB-träff på onsdag (LUBen = LedarUtBildningen). Om den här dagen håller i sig kommer det gå hur bra som helst!
.
.
Är sjukt omotiverad till att skriva något långt och tjorvigt medicinfaq nu så tar det senare när jag har ork eller tråkigt.
Kram på er! Hur har eran uretrit-dag varit? :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0